20 de maig del 2015

Jordan (Movem Tortosa) concreta les preguntes de la futura consulta sobre el monument franquista



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha tornat a reclamar als caps de llista del PSC i Esquerra que diguin públicament si descarten pactar amb Ferran Bel, o si realment són partidaris d’un govern alternatiu a Convergència i Unió. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan també ha remarcat el “nerviosisme” de Bel, després que el candidat convergent advertís d’un acord dels partits d’esquerres per fer alcalde el socialista Enric Roig.

El candidat de Movem Tortosa ha repassat alguna de les seues propostes, com ara la recuperació dels edificis municipals en desús; l’aprofitament dels terrenys de Renfe per fer una zona verda i un gran aparcament; la nova piscina climatitzada amb biomassa; l’eliminació de l’ampliació de la zona blava; un programa d’aliments frescos amb la col·laboració del mercat municipal; o la rehabilitació de les muralles i un pla local d’habitatge, per afavorir la millora del nucli antic.

De la mateixa manera, Jordan ha volgut deixar clara la seua proposta per al monument franquista de la Batalla de l’Ebre. Així, ha parlat de la celebració d’una consulta en què es preguntarà a la ciutadania si cal retirar i museïtzar-lo en un altre lloc, o bé convertir l’actual estructura en un monument de memòria històrica, explicant també el que va significar la Guerra Civil i la repressió durant la dictadura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta