21 de maig del 2015

Bel (CiU) prioritza l’enderroc de les cases de la catedral i la reforma del pont de l’Estat

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El convergent Ferran Bel ha fet aquest dijous una primera valoració de l’únic debat de candidats que s’ha fet durant aquesta campanya electoral a les municipals de Tortosa. El candidat de CiU a la reelecció ha remarcat la “debilitat dels arguments” dels altres alcaldables, ja que va trobar a faltar la majoria de les crítiques que l’oposició ha fet durant la campanya. Segons Bel, els altres candidats tenien por de poder contrastar els seus arguments cara a cara durant el debat. Amb motiu d’una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel també ha reiterat que una de les primeres actuacions que farà si continua a l’alcaldia serà l’enderroc de les cases de davant de la catedral, a més de les obres del carrer Sant Francesc i la reforma integral del pont de l’Estat.

De fet, Bel ha volgut replicar les crítiques del candidat del PSC a l’enderroc de les cases de la catedral i a la rehabilitació del pont de l’Estat, dues actuacions que Enric Roig no considera prioritàries. De la mateixa manera, Bel ha rebutjat haver de demanar disculpes per l’enderroc de la piscina ara fa quatre anys, tal i com li han exigit Esquerra i Movem Tortosa. Així, Bel ha recordat que els republicans compartien govern amb CiU, i que Iniciativa no va votar-hi en contra, sinó que s’hi va abstenir. De fet, el candidat de CiU s’ha mostrat confiat que la ciutadania entendrà la situació i que la resta de grups acabaran donant suport al nou projecte.

D’altra banda, Bel ha explicat que és partidari d’instal·lar un ascensor per millorar l’accés a l’hospital Verge de la Cinta, en lloc de construir-hi unes escales mecàniques. Amb tot, el candidat de CiU ha afegit que també preveuen ampliar les zones d’aparcament per a l’hospital i per al mateix centre de Tortosa.

Finalment, també parlant d’aparcaments, Bel ha concretat que el nou pàrquing gratuït de Quatre Camins es construirà en uns terrenys municipals ubicats al costat de l’antiga Indo. A més, ha afegit que al sector de Ferreries Oest es farà un nou parc, tot aprofitant la zona enjardinada de les antigues indústries Fabra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta