21 de maig del 2015

Roig (PSC) sospita d'un possible pacte entre CiU i ERC a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha afirmat que els socialistes són l'única alternativa a un govern de CiU. Roig ha valorat el debat electoral que es va celebrar aquest dimecres al vespre a l’Auditori Felip Pedrell, organitzat pel Col·legi de Periodistes de les Terres de l’Ebre. Segons Roig, el candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, no va voler entrar a la confrontació amb Ferran Bel i tampoc el candidat d’ERC, Josep Monclús. De fet, Roig ha anat més enllà i ha afirmat que en el debat es va visualitzar l’existència d’un pacte entre CiU i ERC.

D’altra banda, el PSC ha presentat les seves propostes en matèria d’habitatge, tot defensant el dret a un habitatge digne. Entre d’altres, Roig ha proposat elaborar un pla municipal d’habitatge per evitar la desocupació permanent d’habitatges, que també contemplaria un programa d’inspecció per a detectar immobles desocupats. Roig també ha proposat la construcció d’un parc d’habitatges de lloguer baix per a joves i famílies sense recursos, i la posada en marxa d’un programa de mediació del deute hipotecari. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta