21 de maig de 2015

Monclús respon el PSC i nega que Esquerra tinga cap acord preelectoral a TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- El candidat d’ERC a Tortosa, Josep Monclús, ha negat l’existència de cap pacte amb CiU, i amb cap altra formació que concorri a les eleccions municipals d’aquest 24 de maig. Monclús ha respost amb contundència al candidat del PSC, Enric Roig, que minuts abans havia assegurat que en el debat electoral d’aquest dimecres es va evidenciar l’existència d’un pacte entre CiU i ERC. Monclús ha dit que votar ERC és votar per la justícia social i per la democràcia plena, i ha insistit que a partir de diumenge ERC intentarà interpretar el que vol a la ciutadania a partir dels resultats obtinguts, per prendre les decisions oportunes.

D’altra banda, Monclús ha presentat les propostes programàtiques en espai cívic. Des de la plaça Francesc Macià de Ferreries, una de les places dures existents a Tortosa, el candidat d’ERC ha afirmat que volen una ciutat amable, amb places toves, arbres i parcs infantils en condicions. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta