29 de maig del 2015

El Consell Comarcal sol·licita la continuïtat del projecte Baix Ebre Avant


TORTOSA (Baix Ebre).- El plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat, per unanimitat, la sol·licitud de subvenció per al desenvolupament del programa 7 Comarques Baix Ebre Avant. Una sol·licitud, dirigida al departament d’Empresa i Ocupació, que ha de permetre continuar enfortint el sector turístic i agroalimentari de la comarca i realitzar diferents accions per als emprenedors, empreses i ciutadania, tal i com s’ha estat fent al llarg d’aquests darrers anys. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “la continuïtat d’aquest programa permetria continuar treballant intensament per impulsar el sector turístic i agroalimentari del Baix Ebre i així dinamitzar l’economia. La sol·licitud puja fins als 328.000 euros i contempla diferents seminaris, cursos i jornades específiques dirigides a les empreses del Baix Ebre.

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre també ha aprovat el conveni a signar amb els ajuntaments de Deltebre i Roquetes per al funcionament dels centres oberts durant l’any 2015. D’aquesta manera, es mantindran les activitats dels centres oberts durant el període de vacances escolars d’estiu i es promouran actuacions que garanteixin la cobertura de necessitat bàsiques dels infants i adolescents atesos. / Via Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta