29 de maig del 2015

Les Terres de l’Ebre ja tenen 241 productors d’agricultura ecològica


AMPOSTA (Montsià).- Les quatre comarques de l’Ebre ja sumen un total de 241 productors d’agricultura ecològica. Així ho ha volgut fer notar el director dels serveis territorials d’Agricultura, Pere Vidal, en la presentació de les activitats programades a les Terres de l’Ebre amb motiu de la celebració de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, que té lloc des d’aquest divendres i fins al 7 de juny. Vidal ha explicat que l’objectiu es promocionar l’agricultura i els productes ecològics més tenint en compte la creixent demanda que es registra. Vidal també ha destacat el lligam amb la dieta mediterrània.

Per la seua banda, des del Celler Frisach de Corbera d’Ebre, Francesc Frisach, ha destacat que a la Terra Alta el nombre d’hectàrees destinades a la producció ecològica ha augmentat un 40% i que cada vegada més el pagès pren consciència de la importància de buscar la màxima qualitat del raïm i el vi.

El departament d’Agricultura ha preparat per aquesta tercera Setmana Bio un extens programa d’activitats a les Terres de l’Ebre. El seu coordinador, Jesús Gómez, ha enumerat aquesta oferta que vol posar en contacte el productor amb el consumidor. Una de les degustacions d’aquesta tercera Setmana Bio al territori s’ha realitzat aquest divendres a la botiga Ekobo d’Amposta. / Via Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta