17 de maig del 2015

Jordan afirma en l'acte central de Movem que cal 'repensar Tortosa' i capgirar la situació actual


TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa va omplir aquest dissabte al vespre la plaça Ramon Cabrera durant la celebració del seu acte central campanya. La gent va poder escoltar els parlaments de Jordi Jordan, alcaldable de Movem, i de Francesc Vallespí, segon de la llista, a més de missatges com el que va llançar virtualment la cantautora tortosina Montse Castellà i algunes actuacions musicals. Segons Movem Tortosa, unes 200 persones van assistir a l'acte, que es va iniciar amb la projecció d’alguns vídeos protagonitzats pels membres de Movem i per la mateixa ciutadania, i amb el discurs de Vallespí, també president de la Lliga Contra el Càncer a Tortosa i les Terres de l’Ebre. Vallespí va voler remarcar "l’engany que han sofert els tortosins i tortosines al llarg d’aquests quatre anys, i va especificar que “a alguns només els interessen la poltrona i els diners”. A més, va explicar que “Movem Tortosa treballarà per posar en marxa una ciutat que està aturada per tot arreu i que, a hores d’ara, té una majoria dictatorial i prepotent al capdavant”.


L’acte va continuar amb el parlament del cap de llista. Jordan va sintetitzar en el seu discurs els tres objectius principals de Movem: “Una Tortosa més democràtica, més social, i amb la prioritat de crear llocs de treball a partir d’un nou model”. Jordan va lamentar que a Tortosa hi hagi "una democràcia de baixa intensitat", i va insistir en la participació ciutadana en aspectes com ara la construcció d’obres públiques.

L’alcaldable de Movem Tortosa va insistir que cal "capgirar la situació actual". En l’aspecte social, per exemple, va posar de manifest les difícils situacions per les quals passen alguns tortosins i tortosines i va agrair la incansable feina d’entitats com Càritas i Creu Roja. D’altra banda, va referir-se a les nombroses retallades que s’han fet en sanitat i educació i va afirmar:"Si sóc alcalde no m’agenollaré davant els altres governs per acceptar les retallades". A més, també es va comprometre a impulsar un parc d’habitatge social per a cobrir les necessitats de moltes famílies que viuen en condicions precàries.

Per acabar, Jordan va insistir en la necessitat de "repensar Tortosa". "És necessari saber reconèixer els errors que s’han comès i treballar per fer Tortosa una ciutat més democràtica i més participativa; cal potenciar els actius comercials, turístics i històrics que tenim, alhora que impulsem la creació de treball", va dir. "El nostre projecte no és fàcil, però tenim la gent i les ganes necessàries per tirar-lo endavant", va tancar Jordan. Tot seguit, va haver-hi una baldanada i actuacions musicals. / Imatge Movem Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta