17 de maig del 2015

Les quatre CUP de l'Ebre es conjuren a Tortosa per 'capgirar' la història del territori


TORTOSA (Baix Ebre).- Les CUP d'Alcanar, Deltebre, Tortosa i Ulldecona han celebrat aquest dissabte l'acte central de campanya a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa. Un acte "reivindicatiu i festiu", on s'han presentat les línies principals dels programes electorals i del tarannà del partit, incidint especialment en l'objectiu de traslladar a les institucions les diferents lluites de carrer que s'estan duent a terme al territori. L'acte ha començat amb la ponència d'Antonio Baños (Súmate) que ha centrat el seu discurs en la necessitat de capgirar el sistema actual i tornar a situar les persones al capdavant. En aquest sentit, ha remarcat que "no podem separar la lluita nacional de la social". Els assistents han esclatat en aplaudiments quan Antonio Baños a exhortat a l'audiència a "enfonsar el feixisme dins el riu i ficar el sud al centre".

Tot seguit, també hi han intervingut els quatre caps de llista. Han presentat part del programa electoral incidint especialment en la cohesió social, la transparència, la participació ciutadana, la municipalització dels serveis públics i les polítiques d'igualtat. Ha tancat l'acte la diputada al parlament de la CUP, Isabel Vallet, que ha insistit en la necessitat que els ciutadans s'apoderin de les institucions per tal que aquestes estiguin al seu servei, i ha pronosticat que "el 24 de maig és l'inici del desbordament per tal que les institucions responguin als interessos del poble".

La diputada, fent referència al eslògan de les CUP ("Capgirem la història") ha precisat que "capgirar vol dir entrar a les institucions i fer net de corrupció". La jornada ha estat amenitzada per les actuacions del duet Sinta Salvadó i Ferran Benaiges, amb Muixeranga d'Algemesí, i pel cantautor Jordi Montañez, que ha interpretat varies peces pròpies i ha conclòs l'acte cantant "L'Estaca" amb el públic. També s'ha erigit un pilar on l'enxaneta ha desplegat un pancarta a favor dels serveis públics i en contra les retallades. / Imatge CUP Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta