15 de maig del 2015

Movem Tortosa presenta el seu projecte de piscines i recorda a ERC que governava amb CiU



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha presentat aquest divendres el seu projecte de piscines, tot recordant que Iniciativa, formació política que forma part de Movem, ha defensat sempre un projecte “realista” per a la ciutat, a diferència d’altres candidatures. De fet, ha recordat a ERC que quan Ferran Bel va aprovar el projecte de complex d’aigües “faraònic”, que finalment va fracassar, governava junt amb CiU a l’Ajuntament de Tortosa. També s’ha dirigit al PSC, tot remarcant que una vegada es va resoldre el contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres de la piscina, l’únic partit que es va adreçar a l’Oficina Antifrau per denunciar el cas va ser Iniciativa.

En aquest punt, Jordan també ha demanat a Ferran Bel que es disculpi per l’enderroc de la piscina. La piscina que proposa Movem Tortosa tindria unes dimensions de 25x20 metres, per tal de poder fer competicions, amb els vestuaris i les graderies corresponents, i també tindria una obertura retràctil per poder-la utilitzar a l’estiu. A més, es construiria un gimnàs i una zona d’spa.

Ara bé, a diferència de la resta de projectes presentats, el de Movem Tortosa aposta perquè sigui una caldera de biomassa la que generi l’energia per a la piscina, de manera que es reduiria la despesa energètica i es generarien llocs de treball. El cost aproximat del projecte de piscines de Movem Tortosa també gira entorn els cinc milions d’euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta