15 de maig del 2015

Bel (CiU) promet més participació i transparència a l’Ajuntament i una consulta sobre el monument franquista

 

TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde i candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, ha afirmat que el pròxim mandat volen reforçar més els mecanismes de transparència i participació. Bel ha avançat que el reglament de participació ciutadana aprovat fa poques setmanes per l’Ajuntament de Tortosa ha entrat en vigor aquest divendres, i que el repte ara és desenvolupar-lo, aplicar-lo i que la ciutadania l'utilitzi.

El candidat de CiU ha reiterat el seu compromís de fer servir el reglament per dur a terme una consulta popular sobre el monument franquista, i ha avançat que l'Ajuntament serà avaluat per un organisme internacional sobre transparència. Es tracta de l’organització Transparència Internacional. Segons Bel, aquest tipus d’avaluació només es fa a ciutats amb més de 50.000 habitants però ja s’hauria contactat amb ells perquè també ho facin a Tortosa. Bel també ha dit que donarà continuïtat a actuacions implementades en els darrers vuit anys, com ara la figura del regidor de barri. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta