15 de maig de 2015

Monclús (ERC) proposa crear una regidoria sobre Indústria i Emprenedoria a Tortosa

 

TORTOSA (Baix Ebre).- La candidatura d’ERC a Tortosa ha fet una crida a aprofitar el creixement industrial que s’està començant a visualitzar a Catalunya per portar noves indústries a Tortosa. En aquest sentit, el candidat d’ERC a Tortosa, Josep Monclús, ha remarcat que la formació sempre ha apostat per l’emprenedoria, i que si assoleix l’alcaldia crearà una regidora específica dedicada a la indústria i els emprenedors. Monclús ha insistit que ara més que mai cal treballar per generar noves oportunitats al territori, i que per aquest motiu crearan una regidoria “potent” que també desenvoluparia el Pla Local d’Ocupació, una altra de les propostes dels republicans.

D’altra banda, el candidat d’ERC a Tortosa ha tornat a demanar a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel que es disculpi per la mala gestió de les piscines. Així mateix, i quan a les declaracions de Jordan recordant que ERC governava junt amb CiU quan es van enderrocar les piscines, Monclús ha volgut deixar clar que Bel no va consultar en cap moment al seu soci de govern la seua voluntat d’enderrocar la piscina exterior. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta