16 de maig del 2015

Tortosa enllesteix les obres del carrer Ferran Arasa i del Camí del Mig, a la zona del Temple



TORTOSA (Baix Ebre).- El carrer Ferran Arasa ha quedat aquest dissabte al migdia obert al trànsit, després que haja finalitzat el gruix de les obres d’urbanització integral que ha dut a terme la Junta de Compensació del Pla Parcial Temple Sud. Aquest vial, que connecta la plaça del Bimil·lenari amb la comissaria regional dels Mossos i la rambla Ferran d’Aragó, incorpora ara un carril bici i una àmplia zona enjardinada. La finalització d’aquesta obra, que arriba poques setmanes després de l’obertura de la prolongació de la rambla Ferran d’Aragó, representa una millora molt significativa en la mobilitat en un dels principals accessos a la ciutat.


D'altra banda, aquest cap de setmana també s'ha obert a la circulació el camí del Mig, en el tram que connecta el pont del Mil·lenari amb el Grup el Temple. L’Ajuntament ha estat treballant en l’ampliació i millora d’aquesta via de comunicació, força transitada, amb l’habilitació de dos carrils de circulació per a vehicles i un per a carril bici. També s’ha instal·lat enllumenat i s’ha arranjat l’espai que connecta el camí amb el pont del Mil·lenari. Aquesta obra, que evitarà el trànsit de vehicles de gran tonatge per dins del barri, millorarà la qualitat de vida als veïns i pacificarà el trànsit a tot el Grup el Temple.


Imatges Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta