5 de maig del 2015

Salvadó afirma que els pactes d'ERC després de les municipals estaran 'al servei de la independència'



BARCELONA.- El secretari general adjunt d'ERC, el rapitenc Lluís Salvadó, ha insistit aquest dimarts que els pactes postelectorals del 24 de maig estaran "al servei de la independència" i que, per tant, "la majoria" d'ells es faran amb formacions sobiranistes com CDC i la CUP. Tot i així, Salvadó ha recordat que caldrà "respectar les singularitats" de la realitat municipal, perquè "imposar" amb qui pactar seria "fer un flac favor a la democràcia". ERC ha assegurat que destinarà un 10% menys de recursos que fa quatre anys a aquesta campanya, que orienta sobretot a les grans ciutats. El líder republicà Oriol Junqueras farà costat al candidat per Barcelona, Alfred Bosch, en els actes centrals, tot compaginant-ho amb la seva campanya per l'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts.

Per la seua banda, el president de la Generalitat, Artur Mas, havia avisat aquest dilluns que els partits que facin pactes municipals que "clarament obstrueixin el procés", després "és molt probable que paguin el preu a les catalanes" del 27-S. D'aquesta forma, Mas havia defensat l'acord amb ERC per prioritzar els acords sobiranistes el proper 24 de maig, una "norma general" perquè no es pot obligar els regidors a fer determinades aliances que no volen./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta