15 de juny del 2015

El desacord per les regidories és el que ha impedit el pacte de govern entre CiU i ERC a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Un dels nous regidors d’Esquerra a Tortosa, Marià Martínez, ha justificat aquest dilluns la decisió dels republicans de mantenir-se fora del govern municipal. Segons Martínez, la militància d’ERC ha optat per garantir l’estabilitat del govern de Ferran Bel amb l’Acord de Governança, i van ser els republicans els que van proposar aquesta opció a CiU per garantir l’estabilitat i la governabilitat de Tortosa. Durant una tertúlia a Canal 21 Ebre, Martínez també ha explicat que si el pacte de govern amb CiU no va tirar endavant va ser perquè Bel es va negar a cedir als republicans les regidories que ERC havia demanat en la negociació. I que això va estancar les converses amb CiU.

Martínez ha assenyalat que l’Acord de Governança entre CiU i ERC haurà d’explicar-se una mica més. En part, també per respondre a les crítiques que han arribat des dels altres partits de l’oposició, com Movem Tortosa, el PSC o la CUP. Segons el regidor republicà, ERC farà complir des de l’oposició els 37 punts que ha pactat amb CiU, que ARA ha quedat en minoria. De fet, ha dit que no descarten votar al costat dels altres partits en algunes qüestions.

Finalment, Martínez ha detallat que va ser molt emocionant prendre possessió de l’acta de regidor. A més, ha remarcat que espera poder complir amb la responsabilitat del càrrec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta