23 de juny del 2015

El rapitenc Albert Salvadó, nou president d'ERC a l'Ebre amb el 96,5% dels vots



EL PERELLÓ (Baix Ebre).- El rapitenc Albert Salvadó és el nou president de la federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Salvadó encapçalava l’única candidatura que es va presentar en el Congrés Regional que es va celebrar dissabte al Perelló, per tal de renovar la presidència i l'executiva. La candidatura de Salvadó va rebre el suport del 96,5% dels militants assistents, mentre que el 3,5% restant van votar-hi en blanc.

Salvadó és també regidor de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita gestionant les àrees d'Hisenda, Règim Intern i Promoció Econòmica, i ocuparà la vicepresidència segona del Consell Comarcal del Montsià. Havia estat secretari d'organització de la federació. El nou president regional va apuntar que el seu objectiu és "consolidar ERC com la força política de referència i de lideratge de les Terres de l'Ebre". De fet, va afirmar que el seu repte és convertir ERC en la primera força política de les Terres de l’Ebre en les properes eleccions catalanes. Salvadó també ha dit que cal treballar per definir el rol que han de tenir les Terres de l’Ebre en la construcció d’un nou país

La nova executiva la completen Paco Gas a la vicepresidència, Adam Tomàs en la secretaria d'Organització, Antoni Cutrona a la secretaria d'Administració i Finances, Rubén Alegria a la secretaria d'Imatge i Comunicació, Neus Sanromà a la secretaria de la Dona, Gervasi Aspa a la secretaria de Política Municipal i Francesc Barbero a la secretaria de Política Parlamentària. El president sortint, Gervasi Aspa, va fer balanç dels seus darrers quatre anys de gestió al davant de la Federació de l'Ebre d'ERC, i va agrair la feina feta per tothom durant els seus onze anys de presidència. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta