23 de juny del 2015

El tortosí Enric Roig (PSC) compartirà amb Dani Andreu (ERC) la presidència del Consell Comarcal del Baix Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, compartirà amb l’alcalde de l’Aldea, el republicà Dani Andreu, la presidència del Consell Comarcal del Baix Ebre, arran del pacte govern que van assolir ERC i el PSC. Així, mentre Andreu ocuparà el càrrec els dos primers anys del mandat, Roig ho farà els dos últims anys. Així ho ha donat a conèixer aquest dilluns el secretari adjunt de Política Municipal del PSC i regidor de Tortosa, Manel de la Vega, qui també ha avançat que la vicepresidència primera del Consell Comarcal del Baix Ebre l’ocuparà l’alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, tot destacant la paritat que defensa el partit i que en aquestes darrers municipals s’ha evidencia amb el nomenament de cinc alcaldes i cinc alcaldesses del PSC.

 De la Vega ha remarcat que els pactes que han tancat el PSC i ERC tant al Consell Comarcal del Baix Ebre com al Consell Comarcal del Montsià són positius per ambdós partits però també per la ciutadania, ja que coincideixen en la necessitat que potenciar el consell d’alcaldes per tal que els municipis tinguin més veu en el sí de l’ens. Per la seva part, el senador de l’Entesa i membre de la Comissió Política del PSC a l’Ebre, Joan Sabaté, ha destacat que malgrat la “situació complexa” que ha viscut el partit a Catalunya, cosa que va comportar la presentació de menys llistes al territori en aquestes passades eleccions municipals, el PSC ha aconseguit uns resultats “raonablement positius”.

El PSC ha aconseguit les alcaldies de Benifallet, Camarles, Tivenys, Alfara de Carles i Aldover al Baix Ebre; Godall, Mas de Barberans, Sant Jaume d’Enveja i Ulldecona al Montsià; i Batea a la Terra Alta. També forma part dels governs de Sant Carles de la Ràpita, l’Ametlla de Mar o Móra la Nova. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta