23 de juny del 2015

El riberenc Jordi Ciuraneta, nou conseller d'Agricultura en substitució de Pelegrí


BARCELONA.- El riberenc Jordi Ciuraneta, diputat de CiU per Lleida, és el nou conseller d'Agricultura. Aquest dilluns al migdia han pres possessió dels seus càrrecs els nous consellers de la Generalitat, després de la sortida del Govern dels consellers Josep Maria Pelegrí, Ramon Espadaler i Joana Ortega, fruit de la separació d’Unió i Convergència. Meritxell Borràs, Jordi Jané, Neus Munté i Jordi Ciuraneta han promès els seus nous càrrecs en un acte breu en què el president de la Generalitat, Artur Mas, ha volgut destacar que el nou Govern està “100% cohesionat” en la defensa “sense cap mena de recança” del sí-sí.

El nou conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, és Jordi Ciuraneta, fill de la Palma d’Ebre, tot i que va néixer a Sabadell. Empresari agrari i ramader, i home molt implicat en el sector, és diplomat en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. Quant a la seva trajectòria política, Ciuraneta va ser tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Palma d'Ebre, vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i diputat a la Diputació de Tarragona. Per motius familiars, però, fa uns anys que viu a Lleida.

Pel que fa al món agrari, ha estat president de Copaga, president del consell sectorial del porcí de la Confederació de Cooperatives Agràries d'Espanya, vicepresident i responsable de ramaderia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya o membre de l'Associació Espanyola de Municipis de l'Oliver. Des de les Terres de l'Ebre s’ha rebut el nomenament amb satisfacció, ja que Ciuraneta coneix de primera mà els problemes que hi ha al camp català, des dels ajuts de la PAC fins al caragol poma. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta