9 de juny de 2015

Gas ultima un pacte amb CiU a Roquetes, un cop que la junta electoral ha tombat el recurs d'ERC


ROQUETES (Baix Ebre).- La junta electoral central ha rebutjat el recurs d'ERC sobre la validació de dos vots de PxC, inicialment declarats nuls, que retiraven la majoria absoluta als republicans a Roquetes L'alcalde en funcions i candidat republicà, Francesc Gas, s'ha mostrat "decebut" malgrat l'èxit assolit per ERC i ha assegurat que acataran la resolució, perquè ja no es pot tornar a recórrer. Gas ha explicat que tenen avançat un acord de govern amb CiU, soci de govern dels republicans en els darrers vuit anys, i que esperen tancar en els pròxims dies.

La junta electoral central, donant la raó a la junta de zona, ha validat quatre vots, declarats nuls per les meses de Roquetes. Dels quatre vots validats, dos eren de PxC i van ser claus per donar-los representació i retirar la majoria absoluta a ERC, que passava de set a sis regidors. Com ha explicat Gas, els republicans havien presentat un recurs acollint-se a l'article 106 de la llei electoral on es creia que la junta electoral no tenia potestat per revisar d'ofici els vots que les meses havien declarat nuls. En el cas dels dos vots de PxC, es van anul·lar perquè hi havia propaganda del partit a dins del sobre./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta