10 de juny de 2015

La Generalitat reprendrà al setembre les obres de l'edifici de les Delegacions a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Les obres del nou edifici de les delegacions del Govern a les Terres de l’Ebre, al carrer Montcada de Tortosa, es reiniciaran el proper mes de setembre. Així ho va explicar el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès a la Federació de Veïns de Tortosa durant la reunió mantinguda aquest passat dimarts. El portaveu de la federació, Josep Baubí, ha explicat que la setmana vinent s’iniciaran els tràmits amb una reunió entre els serveis tècnics de l’empresa constructora i la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. Baubí també ha detallat que s’ha refet el projecte inicial i que el pressupost de la nova seu serà finalment de 2,65 milions d’euros.

A banda, Pallarès s’ha compromès a impulsar un pla de mobilitat per a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb l’objectiu de millorar els accessos a l’hospital, la zona d’aparcaments i el transport públic. Així ho ha fet saber també Baubí, després de la reunió mantinguda a la delegació del Govern a les Terres de l’Ebre amb Pallarès, l’associació veïnal i el sindicat CATAC. En aquesta reunió Pallarès també ha garantit que presentarà la proposta de mobilitat al conseller de Salut, Boi Ruiz. La reunió arriba després que el sindicat hagi recollit 3.000 firmes que presentarà a l’Ajuntament de Tortosa a través d’una moció popular, el proper mes de setembre. Un cop més, des de la Federació de Veïns de Tortosa han denunciat les males condicions d’accés a l’hospital, però han afirmat que el compromís del delegat és "una bona notícia". / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta