10 de juny del 2015

La Ràpita celebra els dies 13 i 21 de juny la setena edició de la Festa del Mar



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els dies 13 i 21 de juny l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita – Delta de l’Ebre ha organitzat un seguit d’activitats per celebrar la 7a Festa del Mar. Dos jornades que conjugaran tres de les potencialitats de la població marinera com són la gastronomia, el comerç de proximitat i el turisme nàutic. Durant la presentació de la 7a Festa del Mar, el president de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita, Jordi López, ha explicat que l’objectiu de les jornades és posar en valor la badia dels Alfacs com a reclam per al turisme nàutic.

 En relació amb això, dissabte 13 de juny es realitzaran diferents activitats nàutiques, coincidint amb la celebració de Marina Day. Paddle surf, jocs aquàtics o kitesurf són algunes de les activitats d’iniciació que es podran realitzar. A la vegada, també s’oferiran diferents degustacions gastronòmiques per part del Col·lectiu de Cuina la Ràpita així com una ruta del musclo i l’ostra. Un seguit d’actuacions que, segons el president de la Federació de Productors de Mol·luscos del Delta de l’Ebre, Gerardo Bonet, pretén posar en valor els productes excepcionals del delta.

La Festa del Mar també comptarà amb una mostra de comerç local així com una fira d’ocasió de material nàutic. En relació amb això, el president de la Unió Comerç Rapitenc, Jordi Porta, ha valorat positivament el fet que el fet que comerç, gastronomia i turisme vagin de la mà. Les activitats nàutiques s’iniciaran a les 10 hores i finalitzaran a les 14 hores./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta