1 de juny de 2015

Núria Ventura planteja un govern en minoria amb acords puntuals a Ulldecona


ULLDECONA (Montsià).- La candidata de Socialistes d’Ulldecona, Núria Ventura, ha assenyalat aquest dilluns que no descarta haver de governar en minoria i establir pactes puntuals. En les municipals del 24 de maig, Ventura va imposar-se a l’actual alcaldessa, la convergent Núria Balaguer. La nova marca Socialistes d’Ulldecona va aconseguir cinc regidors, mentre que CiU va quedar-se amb els quatre regidors actuals. Per la seua banda, el PP ha mantingut els seus dos regidors, però Més Ulldecona, la llista vinculada a Esquerra, s’ha quedat amb només un regidor. Finalment, la CUP ha entrat al consistori amb un regidor, però ja s’ha autodescartat per qualsevol pacte. En aquest sentit, Ventura ha dit que aquesta fragmentació del consistori farà molt complicat assolir un pacte estable de govern per al proper mandat. Ara bé, la candidata socialista ha parlat de posar en comú els programes electorals, per impulsar les polítiques que es necessiten a Ulldecona i els seus barris.

Ventura ha posat com a exemples la recuperació del nucli antic d’Ulldecona, l’atenció a les persones, la reactivació del comerç, o una major transparència municipal, així com impulsar la participació ciutadana. En aquesta línia, la candidata socialista ha insistit que és partidària d’assolir pactes puntuals, cosa que l’obligaria a governar en minoria. Una situació que encara no s’havia produït a Ulldecona en l’actual etapa democràtica. De fet, Ventura ha admès que seria molt complicat pactar amb CiU o el PP, partits que fa quatre anys la van apartar de l’alcaldia, quan els socialistes també van guanyar les eleccions.

Ventura també ha dit que esgotarà la legislatura com a diputada al Parlament, però que després la seua voluntat és dedicar-se exclusivament a l’alcaldia d’Ulldecona. Finalment, la candidata de Socialistes d’Ulldecona ha repassat algunes de les seues propostes electorals i ha avançat la seua intenció de crear una regidoria dedicada a la Participació Ciutadana. També ha parlat de la necessitat de recuperar la regidoria de Barris, si el proper 13 de juny surt investida com a alcaldessa d’Ulldecona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta