1 de juny de 2015

Els investigadors sostenen que l'acusat va disparar el tret que va matar la rapitenca Estela CalduchTARRAGONA.- Els investigadors de l'atracament a l'oficina del Banc Santander de Cambrils estan convençuts que Manuel Amancio Álvarez, àlies 'Bravo', és qui va disparar el tret mortal contra la rapitenca Estela Calduch. Durant la segona jornada del judici, el cap de la unitat central d'atracaments dels Mossos ha recordat que 'Bravo' havia participat en una vintena d'assalts més, i que molts testimonis l'havien identificat "sense dubtes" malgrat que anava disfressat. Segons els Mossos, la caixera "estava col·laborant i buscava bitllets de forma desesperada" per entregar-los a l'atracador, quan aquest va disparar un tret a través de la safata de seguretat. La policia manté oberta la investigació per localitzar el segon assaltant. 

Dijous passat va començar a l'Audiència de Tarragona el judici pel cas d'Estela Calduch, la treballadora del Banc Santander de Cambrils que va morir en un atracament el 25 d'octubre de 2010. L'advocada de la defensa va afirmar que l'acusat, Manuel Amancio Álvarez, àlies El Bravo, és innocent i no va accedir a la sucursal bancària. A més, va sol·licitar que s'anul·lin les escoltes telefòniques perquè, al seu parer, es van autoritzar sense fonaments sòlids i sense que s'acabés la investigació. La fiscalia i les acusacions mantenen la petició de 25 anys de presó per a l'acusat, que declararà el 10 de juny, després de totes les proves testificals. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta