3 de juny del 2015

Piñol (CiU) posa condicions a la permanència del PP al govern de Móra d’Ebre



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha ofert a la resta de grups la seua entrada al govern municipal, tot i que Convergència i Unió ha mantingut la seua majoria absoluta amb set regidors. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Piñol ha explicat que ja s’ha reunit amb Esquerra, el PSC i el Partit Popular, i ha avançat que tant els republicans com els socialistes han decidit quedar-se a l’oposició. En canvi, la situació amb el regidor del PP és diferent. Durant aquest mandat, Francesc Launes ha format part del govern de Móra d’Ebre, i l’alcalde ha fet una valoració molt positiva d’aquesta col·laboració. Però Piñol ha assenyalat que hi ha temes pendents a Móra d’Ebre que depenen del govern de l’Estat i que no s’han desencallat, tot i tenir un regidor del PP al govern municipal. Per tant, Piñol ha remarcat que serà molt complicat tornar a comptar amb el regidor del PP per al govern de Móra d’Ebre.


En aquest sentit, Piñol ha volgut recordar els projectes que depenen de l’Estat i que no acaben de tirar endavant, tot i que alguns són reivindicacions històriques. L’alcalde ha assenyalat la construcció d’un centre d’interpretació i la sol·licitud d’una subvenció per al castell de Móra d’Ebre, però també la variant de la carretera en direcció a Gandesa, una obra que està licitada però no adjudicada des de fa 15 anys. Finalment, Piñol ha insistit que Móra d’Ebre fa temps que reclama la cessió de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

A banda, Piñol ha repassat les prioritats del seu govern per al nou mandat, un cop que durant aquests quatre anys han “endreçat” l’Ajuntament. L’alcalde ha remarcat que se centraran en generar ocupació i fomentar el turisme, amb actuacions com les obres de reforma de la façana fluvial. Finalment, Piñol també ha valorat els resultats electorals a la Ribera d’Ebre, on CiU ha perdut la majoria al Consell Comarcal. L’alcalde morenc ha dit que cal “prendre nota” i iniciar un procés de renovació de persones i d’actituds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta