29 de juny del 2015

Trens Dignes demana als partits incorporar les seues demandes als programes electorals



TORTOSA (Baix Ebre).- La primera Taula de Partits per a la millora del servei de trens a les Terres de l’Ebre ha acabat amb el compromís de fer pinya per donar resposta a les reivindicacions dels ciutadans. En la reunió que s’ha celebrat aquest dilluns, ha participat un representant de cadascun dels partits amb representació parlamentària, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, el president del Consell Econòmic i Social, l’Idece, i els servei territorials de Territori i Sostenibilitat. Tots plegats s’han emplaçat a reunir-se la primera setmana de setembre i posar sobre la taula els avenços realitzats per millorar el servei ferroviari al territori. La portaveu de la Plataforma Trens Dignes, Montse Castellà, ha explicat que s’ha demanat als partits polítics que incorporen les seves demandes als respectius programes electorals per al 27-S.

Castellà ha explicat que han insistit en la importància de renovar la flota de combois, millorar les freqüències i reduir les tarifes. Des de Trens Dignes insisteixen que mentre no es finalitzi l’obra de la doble via entre Vandellòs-Tarragona i, per tant, continuen havent retards, cal ajustar les tarifes.

El president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, Josep Maria Franquet, ha demanat als representants polítics que escolten les demandes de la plataforma i actuïn en conseqüència.

Per la seva part, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, s’ha basat en les declaracions que fa unes setmanes feia el conseller Santi Vila en la reunió que va mantenir amb la plataforma Trens Dignes, tot remarcant que a partir de setembre se substituiran 18 combois al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Pallarès també ha volgut posar de manifest que el Govern està treballant en la millora de la mobilitat al territori tot destacant la posada en marxa de la targeta T10/120. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta