19 de juny del 2015

Un concert de la Big Band de Tortosa a l'ermita de Mig Camí obrirà la XXII Mostra de Jazz



TORTOSA (Baix Ebre).- El director de la Mostra de Jazz de Tortosa, Xavi Bertomeu, ha detallat aquest divendres el programa de la XXII edició. Ha estat durant una entrevista a Canal 21 Ebre. La Mostra de Jazz arriba enguany amb una variada oferta, amb més de 30 actuacions, en diversos espais de la ciutat, la majoria gratuïtes, amb grups del país i altres referents del jazz internacional.

El jazz començarà a ressonar el dilluns 29 de juny (21h) des de Mig Camí, amb el concert inaugural que ens ofereix la Big Band de Tortosa. L'endemà dimarts 30, a les 22.30h i al Teatre Auditori Felip Pedrell, el primer dels dos concerts de pagament: la CMQ Big Band, una banda de músics cubans que homenatjaran Beny Moré, un clàssic a l'illa caribenya dels anys 50. Al Museu de Tortosa, el dimecres 1 de juliol (22.30h), una proposta de maridatge entre cultura i jazz amb Benjamin León Quartet, que repeteix novament a la ciutat. Dijous 2 de juliol, a les 22.30h, al Teatre Auditori, el segon i últim concert de pagament, a càrrec de Chris Mink Doky & The Nomads, una potentíssima banda de jazz elèctric amb tocs de funk. Divendres 3 (23.30h), la Fundación Tony Manero ofereix una funky disco session al parc municipal. I, dissabte 4, a les 23.30h, també al parc municipal, concert de cloenda amb Miss Mambo & The Mighty Might, i una de les veus protagonistes del musical 'Sister Act'.

Simultàniament, aquesta primera setmana de juliol també es podrà gaudir dels concerts dels grups seleccionats dins la IX edició de l'Espai Jove de Jazz dels Països Catalans. Una altra activitat paral·lela són les Jornades Gastronòmiques de Cuina Cajún, els plats habituals a la gastronomia de Nova Orleans, bressol del jazz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta