6 de juliol de 2015

Esquerra pacta amb CiU una aportació suplementària durant el mes d'agost


TORTOSA ( Baix Ebre ). - ERC ha arribat a un acord amb el govern municipal de CiU per tal que des de l'Ajuntament de Tortosa es cobreixi també durant el mes d'agost les necessitats alimentàries dels xiquets i xiquetes en situació de risc d'exclusió, mitjançant una aportació suplementària a les famílies a través de les entitats socials que gestionen el Banc d'Aliments. La mesura s' ha anunciat coincidint amb la presentació de dues mocions del PSC i Movem en el primer ple del mandat. De fet, els socialistes han presentat, per tercer any consecutiu, una moció per demanar que el servei de menjador escolar a l'estiu estigui obert no només el mes de juliol, dintre dels campus d'estiu, sinó també l'agost i setembre, fins l'inici del curs escolar.

Alhora, ERC ha dit que s'està treballant per tal d'incloure al PAM i als pressupostos de 2016 l'ampliació del servei de campus de cara al proper estiu, així com la cobertura de les necessitats alimentàries dels infants per als diferents períodes fora del calendari escolar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta