22 de juliol de 2015

S'aixequen les mesures cautelars que impedien realitzar temptejos de braus amb públic a Alfara de Carles


ALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- Al setembre del 2013 un jutjat de Barcelona va suspendre cautelarment els temptejos de braus amb públic que es feien en algunes ramaderies de les Terres de l'Ebre. Ara, gairebé dos anys més tard i després del recurs d'apel·lació que la Generalitat va presentar el passat 26 de juny, s'ha aixecat la mesura. Una notícia "molt ben rebuda" des de la ramaderia Mur d'Alfara de Carles, l'únic establiment d'aquest tipus d'un dels municipis afectats. La seva propietària, Àngela Mur, veu "molt difícil" tornar a engegar els temptejos amb públic després de 22 mesos "caòtics i catastròfics". Malgrat això ha assegurat que ho intentaran, a la vegada que ha lamentat que el recurs no s'hagi presentat abans.

Àngela Mur ha reconegut que a hores d'ara, després de 22 mesos, estaven "a les últimes", i que l'aixecament de les mesures cautelars és una "bona notícia". Intentaran "tirar endavant", ha manifestat. I és que per ella, "fer la feina no és temptar a porta tancada", ha dit. "Allò important és que ve la gent a veure-ho", ha explicat, i passa el dia a la ramaderia, on també acostumen a fer algun àpat. "Això és el que et dóna vida per poder tirar endavant", ha sentenciat. En el seu cas, van fer temptejos amb públic durant els anys 2011, 2012 i 2013. Des de llavors "hem tingut sempre la confiança que se solucionés", ha declarat, però tot i això ha qualificat d'"agonia" els gairebé dos anys que han hagut de paralitzar la seva activitat. Finalment, ha agraït que la Generalitat presentés el recurs, tot i que ha expressat que "és una pena que no hagués estat un any abans". / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta