1 de juliol del 2015

Soler anuncia que encarregarà una auditoria de l'Ajuntament de Deltebre




DELTEBRE (Baix Ebre).- L’alcalde de Deltebre, el convergent Lluís Soler, ha anunciat l’encàrrec d’una auditoria de l’Ajuntament, així com la creació de la nova Oficina d’Atenció a la Ciutadania i la redacció d’uns pressupostos participatius. Aquestes són algunes de les primeres accions del canvi a Deltebre, que Soler va avançar durant la celebració d’un sopar popular que va aplegar més de 400 persones, organitzat per l’agrupació local de CiU. De fet, els tiquets del sopar, a un preu de 10 euros, es van exhaurir. A banda, una altra del centenar de mesures anunciades pel nou alcalde de Deltebre és la projecció i adequació de l’entrada al municipi. Però Soler va insistir en la necessitat de potenciar la participació, ja que la ciutadania haurà de jugar un paper “rellevant” durant els propers anys. De fet, l’alcalde va explicar que canviaran l’horari del ple municipal perquè tothom hi puga assistir, i que es realitzaran diverses assemblees populars per poder retre comptes amb la població.

Durant el sopar popular, Soler va estar acompanyat pel coordinador general de Convergència, Josep Rull, qui va voler destacar que Deltebre i Catalunya tenen amb Soler “un líder nat, amb la capacitat i preparació suficient per engegar el canvi i situar Deltebre al lloc que es mereix”./ Imatges CiU Deltebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta