28 d’agost del 2015

Bel defensa la gestió d’Ensenyament amb Sant Llàtzer i acusa Roig de cinisme



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha respost amb contundència al portaveu del grup municipal del PSC, Enric Roig, després que aquest dijous carregués contra Ensenyament per una mala planificació i retard en les obres d’ampliació del centre educatiu Sant Llàtzer, on també es trasllada tot l’alumnat del Cristòfol Despuig. Bel ha acusat Roig de cinisme en criticar les actuacions del departament d’Ensenyament a la ciutat, tot remarcant que quan el tripartit governava a la Generalitat no va impulsar la construcció de l’escola Sant Llàtzer ni va invertir tant a la ciutat com ho ha fet ara.

Roig també va advertir que els alumnes de batxillerat del Cristòfol Despuig hauran d’iniciar el curs en barracons. Al respecte, l’alcalde de Tortosa ha remarcat que “no han enganyat ningú” i que la mateixa direcció de l’institut va estar d’acord en traslladar tot l’alumnat des del Betània a Sant Llàtzer malgrat les obres d’ampliació no estiguessin acabades.

L’alcalde de Tortosa també ha deixat clar que ni CiU ni ERC han renunciat a la construcció d’un tercer institut a la ciutat i ha recordat al PSC de Tortosa que el ple de l’Ajuntament va aprovar una moció, presentada pels mateixos socialistes, que recollia en el moment que les condicions econòmiques i socials ho permetessin es tornaria a reprendre el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta