28 d’agost del 2015

Rull diu a Gandesa que el 27-S Catalunya pot 'recuperar' la seua llibertat

 

GANDESA (Terra Alta).- Catalunya està en condicions de recuperar la seva llibertat el proper 27 de setembre. Així ho va afirmar el coordinador general de Convergència, Josep Rull, aquest dijous al vespre des de Gandesa on va participaran en un acte públic de la candidatura Junts pel Sí, al costat del cap de llista per Tarragona, Germà, Bel, la candidata número 2 per Barcelona, Carme Forcadell i els candidats ebrencs Lluís Salvadó i Meritxell Roigé. Rull, que també forma part de la candidatura de Junts pel Sí per Barcelona, es va mostrar convençut que el proper 27S Catalunya recuperarà amb la força de les urnes allò que se li va prendre un 11 de setembre de fa 301 anys.

Per la seva part, Germà Bel va centrar una part del seu parlament a les pensions i a les amenaces que arriben des de l’Estat espanyol. En aquest sentit, el cap de llista per Tarragona ha assegurat que les pensions es cobraran i ha lamentat que es faci discutir la ciutadania per aquesta qüestió. En aquest punt, Bel va afirma que els catalans necessitem un país que faci polítiques més serioses.

Carme Forcadell va afirmar que la de Junts pel Sí és una “candidatura excepcional” amb gent amb idees diferents que s’ha unit per aconseguir la llibertat com a país. Així mateix, va remarcar que el proper 27S només hi ha dos opcions: el sí a la republicana catalana o el no del PP i Mariano Rajoy. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta