7 d’agost del 2015

Deltebre celebra aquest cap de setmana les Festes del Turisme de Riumar

 

DELTEBRE (Baix Ebre).- Deltebre celebrarà els dies 7, 8 i 9 d’agost les Festes del Turisme de Riumar, amb un seguit d’activitats lúdico-festives adreçades a mostrar als assistents el teixit associatiu i les potencialitats turístiques de la població. Una de les novetats en aquesta edició és la cursa a la zona del Garxal de Riumar, que tindrà un traçat de 8 quilòmetres i està organitzada per la Unió Excursionista lo Passador. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que enguany, des del nou equip de govern, s’ha volgut preparar una programació que situï el turisme com una ‘acció transversal’ en tots els àmbits. Per la seva part, la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic de Deltebre, Anna Giménez, ha volgut agrair la implicació de les diferents associacions i col·lectius que formen la programació de les Festes del Turisme.

La festa s’inicia aquest, divendres, 7 d’agost amb la desfilada de moda on hi participen els diferents establiments del municipi. Posteriorment, tindrà lloc la presentació oficial de la Festa del Turisme, que anirà seguida d’una Festa dels anys 70 i 80. Ja dissabte, hi haurà diferents activitats marítimes, com kayac i pàdel surf. A la tarda, hi haurà un campionat de lluita a la platja i un mercadet d’estiu. A la nit, tindrà lloc l’acte de reconeixement al Mèrit Turístic 2015. L’últim dia de la festa, diumenge 9 d’agost, destaca la celebració de la Holly Colors Party. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta