26 d’agost del 2015

El nou govern d'Amposta vol consolidar un model de festes participatiu i obert al territori



AMPOSTA (Montsià).- L’Ajuntament d’Amposta ha fet aquest dimecres una valoració molt positiva de les Festes Majors 2015 que van acabar tot just aquest passat diumenge amb un concert dels Catarres. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que tot i que la major part dels actes del programa festiu ja estaven lligats per l’anterior equip de govern de CiU, el nou govern d’Esquerra-Amposta Acord Municipal va destinar 20.000 euros més al pressupost de 270.000 euros de festes per incorporar actes que afavorissin la participació i que fessin de les festes majors un pol d’atracció turística. Un model que, segons Tomàs, ha resultat ser tot un èxit i que el nou govern municipal vol consolidar en propers anys.

En aquest sentit, Tomàs ha afirmat que l’any que ve l’equip de govern podrà treballar millor en el control la despesa de les festes majors, tot remarcant que els 20.000 euros que han afegit al pressupost és el mateix pressupost que CiU va destinar a un sol acte el mes de maig per commemorar el centenari del pont penjant.

Per la seva part, el regidor de Festes, Ramon Bel, ha detallat algunes de les xifres més destacades que s’han registrat aquestes festes majors, com les més de 6.000 persones que van assistir al concert dels Catarres. Quant als actes taurins, malgrat alguns incidents amb ferits lleus per cornades, l’equip de govern ha assegurat que en conjunt van transcórrer amb normalitat i es plantegen per a properes edicions recuperar berenar del bou. L’alcalde d’Amposta també ha mostrat la seva voluntat de potenciar els carrers engalanats amb un concurs que animi els veïns a participar-hi. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta