26 d’agost de 2015

Iceta defensa la tradició del bous a l’Ebre en el pregó d’Alfara de CarlesALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va realitzar aquest dimarts a la nit el pregó de les festes majors d’Alfara de Carles. Iceta va aprofitar l’ocasió per fer una clara defensa de la tradició dels actes amb bous a les Terres de l’Ebre i especialment dels temptejos de bous amb públic d’Alfara de Carles. L’alcalde del municipi, Josep Mas, va explicar que enguany havien escollit Iceta per pronunciar el pregó de festes majors pel seu suport al municipi durant aquest dos anys en què un jutjat de Barcelona va suspendre els temptejos a les ramaderies Alfara. Iceta va remarcar que la cultura dels bous al territori no té res a veure amb altres espectacles amb bous que sí fan mal a l’animal i que es practiquen en altres punts de l’Estat espanyol.

Aquest dimecres, de fet, ja s’han celebrat els primers correbous i bous a la plaça. Altres actes destacats de les festes majors d’Alfara de Carles són el sopar popular de la Cabra, que també es va celebrar aquest dimarts a la nit, o la processió en honor al patró, Sant Agustí. També el darrer dia de la festa major, diumenge 1 de setembre, hi haurà una musclada popular a la nit i una traca final. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta