17 d’agost del 2015

El PSC insta el govern de Tortosa a informar sobre les despeses en publicitat


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Tortosa ha reclamat al govern de CiU que faciliti en la màxima brevetat possible la informació sobre les despeses en publicitat que s’han produït des de l’any 2011. Els socialistes recorden que es tracta d’una reclamació que s’ha fet de forma insistent els darrers quatre anys i que a hores d’ara encara no ha estat lliurada.

El portaveu del grup del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha denunciat per una banda que no es doni la informació, però sobretot també l’excusa donada per no fer-ho que, segons afirma, és el fet d’haver posat un “etc” que “s’hauria pogut resoldre amb un simple aclariment personal o telefònic” com s’indicava en la petició.

Per això els socialistes han tornat a remetre l’escrit a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, per tal que els faciliti en breu la informació sol·licitada “tantes vegades”, perquè “no hi hagi opacitat i en favor de la màxima transparència en l’activitat municipal que ha de tenir qualsevol administració pública al segle XXI”. Els socialistes també han recordat que ja han hagut de recórrer en més d’una ocasió al Síndic de Greuges perquè intercedís en altres qüestions. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta