19 d’agost del 2015

Germà Bel reclama des de Flix que Junts pel Sí puga aconseguir la màxima força possible


FLIX (Ribera d'Ebre).- El cap de llista de la candidatura Junts pel Sí per la demarcació de Tarragona, Germà Bel, va participar dilluns al vespre en un acte a Flix, acompanyat dels també candidats Francesc Xavier Moliné i Antoni Suárez. Bel va advertir que, el 27-S, els catalans “ens juguem agafar el futur amb les nostres mans, prendre decisions, passar de la queixa a la proposta i la decisió”. El cap de llista es va mostrar molt satisfet de formar part de Junts pel Sí, una candidatura que vol traslladar la idea que hi ha ocasions excepcionals, en què hi ha un objectiu de cara endavant que és més important que no pas d’on vé la gent.

Bel va reconèixer que, si no hi hagués hagut “generositat i renúncia” per part dels partits polítics de “posar per davant l’objectiu que ens uneix”, ell no hagués acceptat l’oferiment de formar part d’aquesta candidatura. Per a Bel, l’objectiu de Junts pel Sí haurà de ser “agarrar la màxima força possible perquè després hi hagi una decisió del Parlament de Catalunya i un govern fort que gestioni tota la complexitat política del procés”. Com a la resta de països amb una cultura democràtica consolidada que fan processos de fonaments constitucionals, caldrà que aquí també s’aprovin per la majoria absoluta de diputats del Parlament i, després, que siguin sotmesos a votació per majoria dels ciutadans. Bel va recordar que, de fet, la Constitució espanyola actual es va aprovar per majoria absoluta dels diputats i per majoria simple en referèndum.

Els altres dos candidats, Moliné i Suárez, van exemplificar la necessitat de ser independents per, així, donar solucions a fets que durant més de 40 anys l’Estat espanyol no ha volgut resoldre, com per exemple, que les estacions de Riba-roja d’Ebre, Flix, Ascó i Móra la Nova funcionessin amb uns bons serveis i horaris per connectar la Ribera d’Ebre amb el Camp de Tarragona. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta