14 d’agost de 2015

La Ràpita realitza una campanya de sensibilització a les platges del municipi

 

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els voluntaris de Protecció Civil de Sant Carles de la Ràpita amb el suport de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, han engegat aquest divendres una campanya de sensibilització a la platja del Garbí del municipi. Es tracta d’una iniciativa en què es repartiran prop de 400 ventalls amb recomanacions bàsiques per formentar i millorar la seguretat dels banyistes en aquestes zones.

El responsable de Protecció Civil de la Generalitat a les Terres e l’Ebre, Miquel Alonso, ha explicat que es tracta d’un seguit de suggeriments i recomanacions dirigits especialment als col·lectius més vulnerables, com són la gent gran i els més petits. Per la seva part, el cap dels voluntaris de Protecció Civil de Sant Carles de la Ràpita, Daniel Lledó, ha destacat que aquests ventalls també recullen informació sobre els nivells de les banderes i la seva codificació.

La regidora de Governació de Sant Carles de la Ràpita, Conchi Vizcarro, s’ha mostrat satisfeta d’engegar aquesta iniciativa a la població. Aquesta campanya s’ha iniciat a Sant Carles de la Ràpita però està pensada per aplicar-se a altres poblacions de costa de les Terres de l’Ebre. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta