22 d’agost del 2015

Té un accident a Amposta i els Mossos el detenen per anar begut i sense punts al carnet


AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van imputar el 15 d'agost a Amposta un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit, per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques, i per conduir un vehicle amb la pèrdua total de punts. Pels volts de les cinc de la matinada del mateix dia es va produir un accident de trànsit al quilòmetre 7,5 de la carretera C-12, al terme municipal d'Amposta. Quan els mossos van arribar al lloc van observar que el conductor tenia tots els símptomes d'anar sota els efectes de les begudes alcohòliques. Li van realitzar la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.73 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, triplicant la taxa màxima permesa.

A més, els agents van comprovar que l'home havia perdut de vigència del permís de conduir per la pèrdua total de punts. Per tot això, els Mossos van denunciar penalment el conductor del turisme per conduir en estat etílic amb resultat d'accident de trànsit i per conduir amb el permís suspès temporalment.

En una altra actuació la matinada del dia 16 d'agost, agents de trànsit de Tortosa que realitzaven un control preventiu de drogues i alcohol, al quilòmetre 0,2 de la carretera TV-3404 a Sant Jaume d'Enveja, van aturar un turisme el conductor del qual va donar una taxa d'1.2 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. El conductor, un home de 26 anys de nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, va quedar imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta