22 d’agost del 2015

Tortosa acomiada l'exfutbolista Ismael Antó, jugador del CD Tortosa i de l'Espanyol


TORTOSA (Baix Ebre).- La parròquia del Roser del barri de Ferreries ha acollit aquest dissabte el funeral per Ismael Antó 'Antonet', que va morir divendres als 84 anys. A més de jugar amb el CD Tortosa, Antó també va fer-ho a la Primera Divisió amb l'Espanyol i altres equips com ara el València. En concret, a l'Espanyol va jugar la temporada 1954-55, i de fet era tot un veritable referent de l'afició perica a les Terres de l'Ebre, ja que va ser el fundador i primer president de la Penya Blanc-i-Blava de Tortosa i Comarques. A més, recentment va ser nomenat president honorífic de l'ambaixada perica. Aixi, l'Espanyol va emetre un comunicat oficial de dol, i també ha fet un minut de silenci abans del partit d'aquest dissabte amb el Gefate, disputat a l'estadi de Cornellà-el Prat.

L'extrem esquerre Ismael Antó va començar a destacar al CD Tortosa durant la temporada 1951-52. Tot seguit, va passar per la UD Melilla, on realitzava el servei militar, i la temporada 1954-55 va fitxar pel RCD Espanyol. No va tenir molts minuts a l'equip d'Alejandro Scopelli, ni dels seus substituts. Va ser una temporada amb resultats dolents i on no es va saber trobar un bon recanvi per al xilè Chico Ramírez. Antó només va jugar quatre partits de Lliga, on no marcà cap gol. La següent temporada va fitxar pel València CF, on jugà vuit partits a Primera, marcant dos gols, però tampoc es va consolidar com a titular. Després va jugar al Real Jaén, CD Tenerife, amb dues temporades a molt bon nivell, i al Recreativo de Huelva i Gimnàstic de Tarragona. Un cop retirat, va ser tot un pioner del futbol sala a Tortosa, a més d'impulsor d'altres esports com l'atletisme, el patinatge i l'hoquei sobre patins.

Imatge Quimo Panisello, a Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta