15 de setembre del 2015

Així va ser la primera cursa nocturna Tortosa Night Run, pel nucli antic de la ciutat

TORTOSA (Baix Ebre).- Dissabte a la nit es va celebrar la primera edició de la Tortosa Night Run. Durant 90 minuts de temps màxim, els corredors agrupats en diferents categories van córrer pel circuit de set kilòmetres dins el nucli antic de la capital del Baix Ebre. Segons els organitzadors d’esta primera edició, al voltant d’unes cent persones van participar en l’esdeveniment que en categoria absoluta masculina va guanyar Azzi El Yihaoui amb un temps de 19 minuts i 4 segons, seguit de Mohamed Sedrani amb 19:09, i tan sols un segon més tard l’atleta de la UEC Tortosa, Youssef Abaghael.

En categoria femenina la primera posició va ser per Mireia Guarner amb 22 minuts i 47 segons, segona Neus Espinach del Trail Roquetes amb 25:32 i tercera Ester Benavente, la corredora de la UA Barberà amb un cronòmetre de 25 minuts 57 segons. Per la seua banda els organitzadors de la cursa van voler remarcar el disseny de la cursa nocturna i la promoció que es fa així del centre històric de Tortosa. Aproximadament la meitat dels corredors han sigut tortosins, però també han participat molts corredors de les Terres de l’Ebre i fins i tot de llocs més llunyans com el País Basc. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.