15 de setembre del 2015

Dinou restaurants de la Ràpita celebraran les terceres Jornades del Pop i l’Arròs



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Un total de 19 restaurants de Sant Carles de la Ràpita celebraran del 18 de setembre al 12 d’octubre les terceres Jornades gastronòmiques del Pop i l’Arròs. Organitzades pel col·lectiu de restauradors locals amb el suport de la regidoria de Turisme, aquestes jornades tenen per objectiu promocionar aquests dos productes de qualitat del territori. El representant del Col·lectiu de Cuina i restaurador de Miami Can Pons, Joan Pons, també ha volgut posar de manifest la qualitat del pop. Així, es podran degustar menús a uns preus que van dels 30 als 38 euros, amb tot inclòs.

La Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita ha capturat en el que portem d’any un total de 69 tones de pop, que han representat una facturació de 417.000 euros a la llotja. També s’ha revaloritzat el producte amb un preu mitjà a subhasta que s’ha incrementat fins arribar als 6 euros aquest 2015, davant dels 4,20 euros del 2013.

D’altra banda, el proper 29 de setembre se celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una jornada tècnica sobre “innovació i turisme”. L’objectiu de l’organització és que aquest certamen es converteixi en un espai per reflexionar sobre els reptes de futur que es plategen al sector i, alhora, animar les empreses a ser més competitives. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta