14 de setembre de 2015

Deltebre inaugura la nova plaça de la República Catalana, a la rotonda del pont Lo Passador


DELTEBRE (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Deltebre ha batejat com a plaça de la República Catalana la rotonda del pont Lo Passador. La plaça ha estat inaugurada pel fundador de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Deltebre, Enric Insa, en el marc dels actes de la Diada de Catalunya, i el nom ha estat escollit mitjançant un procés de participació ciutadana. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta plaça té la finalitat de simbolitzar el moment històric actual que està travessant el nostre país i de recordar l’anhel de llibertat pel qual molta gent lluita dia rere dia”.

En aquest sentit, la plaça incorpora, com a protagonista, una gran estelada al seu centre. Per tal d’escollir el nom de la Plaça de la República Catalana, l’Ajuntament va iniciar un procés de participació ciutadana on tots els veïns i veïnes de Deltebre, empadronats i majors de 16 anys, van poder escollir el nom que consideressin més adient. En aquest procés han participat més de 170 persones. La tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carme Franch, ha manifestat que “la voluntat de l’actual equip de govern és obrir l’Ajuntament a la ciutadania i fomentar la seva col·laboració per tal de participar en les accions del dia a dia i del futur del municipi”.

Franch ha anunciat que de cara a les properes accions de participació ciutadana, s’estan indagant noves formules de votació per facilitar la participació de la població. Els actes de la Diada de Catalunya a Deltebre s’allargaran durant tot el mes de setembre. De fet, durant aquest cap de setmana a Deltebre també s’han celebrat la Festa de la Sega i el XIII Memorial Ramon Calvo. / Imatge Ajuntament de Deltebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta