21 de setembre del 2015

Dos ferits en un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta a l'N-420 a Móra d'Ebre


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Dues persones han quedat ferides aquest dilluns al matí en un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta a la carretera N-420 a Móra d'Ebre, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït cap a les nou del matí al quilòmetre 821 on, per causes que es desconeixen, els dos vehicles han col·lidit frontalment. Com a conseqüència, una persona ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i una altra ha quedat ferida lleu, evacuada a l'Hospital de Móra d'Ebre. Fins al lloc s'hi ha desplaçat efectius del SEM i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar una persona de l'interior del vehicle. La via s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa i poc després de les deu s'ha reobert al trànsit.

Divendres passat, la carretera N-420 es va emportar dues vides humanes. A més, va ser en dos accidents gairebé simultanis. En primer lloc, un home va resultar mort com a conseqüència d'un accident de trànsit en el qual s'ha vist involucrat un camió al punt quilomètric 812 de la carretera N-420, a l'altura del nucli de Camposines, al terme de la Fatarella. La víctima mortal era l'acompanyant del conductor -ferit lleu-, que per causes que es desconeixen va sortir de la via. D'altra banda, un home va morir en sortir de la via i bolcar amb un camió aquest divendres al migdia a la carretera N-420 a Móra d'Ebre. L’accident es va produir també cap a dos quarts de tres del migdia al quilòmetre 813,4 de la mateixa carretera N-420./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta