18 de setembre del 2015

Els alcaldes de Deltebre i Tortosa anuncien la realització de projectes comuns


DELTEBRE (Baix Ebre).- Els alcaldes de Deltebre i Tortosa, els convergents Lluís Soler i Ferran Bel, han presentat aquest divendres les línies de treball a partir de les quals els dos municipis establiran vies de col·laboració durant els propers quatre anys. Soler i Bel han mantingut una reunió que ha servit per a definir les bases d’aquests projectes comuns, en el marc de la visita institucional que ha realitzat l’alcalde de Tortosa a l’Ajuntament de Deltebre.

Soler ha destacat que aquest és “l’inici d’una relació que ha de perdurar durant els vinents quatre anys i que ha de permetre establir vies de col·laboració per treballar conjuntament projectes de l’àmbit turístic, de la promoció esportiva, del foment cultural, dels serveis públics i també de lideratge territorial”. De fet, Soler ha avançat que ja s’ha començat a treballar en diferents idees conjuntes, que en breu es donaran a conèixer.

Per la seva part, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha subratllat que “els dos municipis més importants de la comarca han de sumar esforços per tal de compartir recursos, experiències, sinergies i visió de territori”. Bel ha detallat que “Deltebre, atès la seva importància, havia de ser la primera parada de la ronda de visites institucionals que l’Ajuntament de Tortosa realitzarà a diferents municipis del territori”. A la trobada, en la qual també han participat diferents regidors dels dos consistoris, també s’han analitzat i debatut temàtiques que afecten de manera directa els dos municipis. / Imatge Deltebre.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta