25 de setembre del 2015

Els candidats i candidates de l'Ebre tanquen la campanya del 27-S amb una tertúlia a Canal 21 Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).-  Els candidats i candidates de les Terres de l’Ebre a les eleccions del 27-S s’han trobat aquest divendres, últim dia de la campanya electoral, en una tertúlia organitzada per Canal 21 Ebre. Ha estat en una edició especial de l’informatiu matinal Primera Columna, en què han participat la número 12 de Junts pel Sí, Annabel Marcos; la número 3 del PSC, Bibiana Porres; la número 8 de la CUP, Carme Abril; el número 4 del PP, Jaume Solé; el número 3 de Catalunya Sí que Es Pot, Carles Sanchís, i el número 3 d’Unió Democràtica, Toni Polo. En canvi, no hi ha hagut cap representants de Ciutadans, ja que aquest partit no té cap candidat de les Terres de l’Ebre en la seua llista per la demarcació de Tarragona. En la tertúlia, els sis representants han analitzat com ha sigut la campanya de les diverses candidatures, on el debat sobre la independència ha centrat bona part de les intervencions.

De fet, el punt més calent de la tertúlia ha estat quan el candidat del PP ha acusat els partits independentistes de voler fer un xantatge al govern de l’Estat. L’exdiputada convergent Annabel Marcos ha negat aquest escenari, tot recordant que els partits catalans a favor del dret a decidir van trobar-se amb un PP que tancava la porta a la possibilitat de fer una consulta pactada.

Marcos i Solé han tingut diverses topades al llarg de la tertúlia, fins al punt que la candidata de Junts pel Sí ha volgut aclarir per què fa més de 15 anys va concórrer en una llista electoral del PP, quan el seu pare va formar part de la candidatura dels populars en unes municipals a Amposta. A banda, Marcos també ha tingut una petita enganxada amb la socialista Bibiana Porres.

La tertúlia amb els candidats i candidates del 27-S a les Terres de l’Ebre ja es pot veure al portal d’internet canal21ebre.com i també a YouTube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta