22 de setembre del 2015

Les federacions veïnals de Tortosa i Amposta tallaran dijous l'N-340 al riu Sénia, per demanar la gratuïtat de l'AP-7


ALCANAR (Montsià).- Les federacions de veïns de Tortosa i Amposta han convocat per al dijous a la tarda un tall del trànsit a l'N-340, a l'alçada d'Alcanar, per reclamar la gratuïtat del tram de l'AP-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i Peníscola. La protesta està convocada per a un quart de set del vespre i està previst que s'allargui tres quarts d'hora. Els organitzadors hi esperen uns 150 assistents, entre el final del terme municipal de Vinaròs i principi d'Alcanar, al pas del riu Sénia, i la frontera entre Catalunya i el País Valencià.

L'N-340 és una de les vies que presenta més sinistres mortals de la xarxa viària catalana i només aquest any ja hi han perdut la vida més de quinze persones. Un dels accidents més greus es va produir el passat 7 de setembre quan tres persones van perdre la vida en un xoc entre dos camions i un turisme al Perellló. Al cap d'un dia i mig, una altra persona va morir molt a prop del sinistre i dins el mateix terme municipal com a conseqüència de la col·lisió entre un turisme i un camió. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta