22 de setembre del 2015

El govern d'Amposta voldria renovar tot l’enllumenat públic durant el 2016 per estalviar 400.000 euros



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha anunciat aquest dimarts que durant el 2016 es renovarà tot l’enllumenat públic de la ciutat. El govern d’Esquerra d’Amposta té un doble objectiu amb aquesta actuació, ja que a més de millorar la il·luminació dels carrers també es busca un estalvi d’almenys 400.000 euros en la factura municipal del subministrament elèctric. Uns diners que es podran destinar a polítiques socials. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha dit que ara faran una prova pilot amb la substitució d’una unitat a Poble Nou del Delta, en el marc d’una actuació que anirà a càrrec d’un pla d’ocupació juvenil. I que després, al llarg de l’any que ve, caldrà emprendre la renovació de tot l’enllumenat públic d’Amposta.

En la mateixa entrevista, Tomàs ha confirmat que finalment no encarregarà cap auditoria de la situació de l’Ajuntament, ja que prefereix confiar en la informació que puntualment li faran arribar des de secretaria i intervenció. Sí que seguirà el seu curs l’auditoria sobre l’Hospital Comarcal del Montsià. L’alcalde també ha concretat que estan destinant molts esforços a reorganitzar el funcionament del consistori, i que al marge del centre de rehabilitació hi ha altres equipaments municipals que també estaven funcionant sense llicència d’activitat.

 D’altra banda, Tomàs ha insistit que un dels temes que més li preocupa és facilitar l’obertura de la nova residència per a la gent gran, que el govern anterior va executar amb una inversió de 12 milions d’euros. L’alcalde ha assenyalat que ja han començat a solucionar alguns dels problemes detectats, però que encara no saben com faran les obres de la cuina, que costaran un milió d’euros. De fet, ha afegit que la residència no podrà obrir portes abans del primer trimestre del 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta