22 de setembre del 2015

Roig diu que l’aliança entre Bel i Soler és un ‘contrapoder’ al consell del Baix Ebre




TORTOSA (Baix Ebre).- El socialista Enric Roig ha carregat aquest dimarts contra els alcaldes de Tortosa i Deltebre, que divendres passat van reunir-se per establir vies de col·laboració durant els propers quatre anys. En concret, els convergents Ferran Bel i Lluís Soler van anunciar que “els dos municipis més importants de la comarca” treballarien junts en projectes de turisme, esports, cultura, serveis públics i lideratge territorial. En aquest sentit, el portaveu del PSC de Tortosa ha afirmat que això és “vergonyós”, ja que fins fa tres mesos Soler era president del Consell Comarcal del Baix Ebre, i Bel abans ja era l’alcalde de Tortosa. Segons Roig, la intenció dels dos alcaldes és construir un “contrapoder” al consell del Baix Ebre, on ara governen Esquerra i el PSC. De fet, ha remarcat que Tortosa i Deltebre haguessin pogut col·laborar molt abans.

Roig, que en la segona part del mandat serà president del Consell Comarcal del Baix Ebre, ha acusat CiU d’utilitzar políticament el territori. En la mateixa entrevista, el portaveu del PSC ha tornat a fer una valoració negativa dels primers 100 dies del tercer govern de Bel. També ha criticat que ara CiU i Esquerra hagen pactat que plantaran 400 arbres a Tortosa, quan el PSC fa anys que ho venia reclamant.

El portaveu del PSC també ha recordat que encara no se sap res del nou Pla d’Actuació Municipal (PAM), i que hi ha una sèrie de projectes que estan aturats, com les noves piscines o la reforma del pont de l’Estat. Finalment, també ha rebutjat obertament l’enderroc de les cases del carrer Croera, i ha qüestionat quin tipus de plaça es farà ara davant de la catedral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta