14 de setembre del 2015

Martí afirma que Ensenyament acceptarà el canvi d'ubicació del nou institut escola de Móra la Nova



TORTOSA (Baix Ebre).- El director dels serveis territorials d’Ensenyament, Antoni Martí, ha defensat aquest dilluns que l’aplicació de la LOMCE que està fent la Generalitat és només “administrativa”, i ha rebutjat les crítiques dels sindicats a la falta de fermesa amb què la Generalitat s’oposa la llei Wert. També ha dit que, fins ara, cap alumne de les Terres de l’Ebre ha demanat la seua escolarització en castellà per al nou curs.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, i en clau més territorial, Martí també ha tornat a defensa l’actuació d’Ensenyament en la polèmica pel trasllat de l’institut Cristòfol Despuig a l’escola Sant Llàtzer de Tortosa, tot replicant les crítiques del grup municipal del PSC. També en clau ebrenca, Martí ha explicat que ja han parlat amb el nou govern de Móra la Nova sobre la idoneïtat dels terrenys per a la futura construcció del nou institut escola de la població. En aquest sentit, el director d’Ensenyament ha confirmat que el govern acceptarà qualsevol canvi d’ubicació que propose el nou consistori, d’acord amb la cessió dels terrenys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta