21 de setembre de 2015

Urtasun recorda que Convergència 'no ha estat sempre' en la defensa del riu EbreTORTOSA (Baix Ebre).- Catalunya Sí que es Pot s'ha compromès a derogar l'augment de les taxes universitàries si té un paper decisiu en el pròxim Govern. El coordinador nacional de Joves d'Esquerra Verda (JEV), Pau Planelles, ha explicat des del Campus de la URV a Tortosa que cal garantir l'accés dels joves a estudis superiors i defensar la igualtat d'oportunitats als territoris. En l'acte, l'eurodiputat Ernest Urtasun ha recordat que són abanderats de la defensa dels serveis públics de qualitat, com l'educació. Urtasun també ha destacat la lluita "colze a colze" amb la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) des de Brussel·les en defensa del riu Ebre. "Una batalla que hi hem estat sempre, no com CDC", ha recordat.

Aprofitant la seva presència a Brussel·les, Urtasun també ha rebutjat les "amenaces" sobre la sortida de Catalunya de la Unió Europea (UE). "El més important és que la gent ha de poder votar el que vulgui sense amenaces i sense por", ha assegurat, tot dient que Catalunya no ha de sortir "en cap cas" de la UE i el procés s'ha d'anar fent en aquest marc. "L'única manera de fer-ho és a través d'un referèndum reconegut internacional com el model d'Escòcia", ha afegit Urtasun que sí que ha reconegut una posició de "feblesa" i "debilitat" de Catalunya a Europa. "Si un pretén fer eleccions substituint un referèndum i comptar escons enlloc de vots això ens debilitat i llavors surten veus dient si fora o dins", ha conclòs. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta