21 de setembre del 2015

Les federacions de veïns de Tortosa i Amposta rebutgen les rotondes i els cons a l’N-340



TORTOSA (Baix Ebre).- Les federacions d’associacions de veïns de Tortosa i Amposta han rebutjat aquest dilluns les solucions que ha proposat el govern de l’Estat per intentar reduir la sinistralitat a la carretera N-340. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, els presidents veïnals Jordi Moreso i Llorenç Navarro han criticat les bonificacions voluntàries als camions perquè circulin per l’autopista AP-7, així com la construcció de cinc rotondes en el tram ebrenc de l’N-340. Els dos presidents han defensat la necessitat d’aixecar les barreres de l’autopista, així com avançar en el projecte per construir el tram de l’autovia A7 que hi ha pendent entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant. De la mateixa manera, han carregat contra la mesura temporal de la Generalitat, que el cap de setmana va instal·lar cons per evitar avançaments en un tram d’onze quilòmetres entre l’Ametlla de Mar i el Perelló.

 A banda, han reiterat que preparen mobilitzacions i altres accions contundents per aconseguir una solució a l’alta mortalitat de l’N-340. De fet, han animat els familiars de les víctimes a crear una plataforma d’afectats, i també han cridat altres moviments socials i entitats veïnals del territori a sumar-se a la seua reivindicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta